WEIGHT-AID

Over mij

Hallo, ik ben Jessica Sijsenaar!                    

Inmiddels alweer een aantal jaar geleden heb ik besloten om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Dit heb ik niet alleen met een dieet gedaan, maar ook door meer over voeding te weten te komen. Zo ben ik er achter gekomen wat het beste blijvend werkt voor mijn lichaam.

Dit principe wil ik graag delen met anderen. Daarom ben ik de opleiding voor gewichtsconsulente gaan volgen en heb mij ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Als lid van de BGN blijf ik mij continue op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen door middel van nascholing! En nu heb ik mijn eigen praktijk Weight-Aid  in Wassenaar, waar ik mij richt op het begeleiden van clienten bij afvallen, aankomen.

Naast gedegen kennis voor een evenwichtig en gezond eetpatroon zoals ik die heb gekregen van mijn studie, kan ik ook adviseren bij een vegetarisch dieet. Ik ben zelf vegetarisch en heb hier persoonlijk belangstelling voor.

Tenslotte voel ik mij goed bij regelmatig bewegen. Ik combineer diverse sporten en activiteiten zoals spinning, hardlopen, boksen en tuinieren. Voor wat betreft diverse sporten ken ik mensen, die mogelijk kunnen helpen met het begeleiden van die kant van uw nieuwe leefpatroon.

Tevens ben ik gediplomeerd om kinderen te begeleiden bij het afvallen.